Köszöntjük honlapunkon!

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK!

Ezt az oldalt a Péterfy Sándor utcai Kórház és Rendelőintézet Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályára látogató páciensek és hozzátartozók tájékoztatásának céljából hoztuk létre.
Reméljük elégedettek lesznek honlapunkkal.
Amennyiben bármilyen kérdésük vagy észerevételük van az oldallal kapcsolatban, szívesen várjük észrevételeiket.

 

LEGFRISSEBB HÍREK


 

Köszöntjük kínai pácienseinket

Bővebben...

 

Babaváró program

KEDVES  SZÜLŐK!
2014-2015 PROGRAM

 

Az idei évben is folytatódik a Péterfy S. u-i Kórház Szülészeti Osztályának szervezésében a „BABAVÁRÓ” előadás sorozat.. Az előadások nem épülnek egymásra, egymástól függetlenül látogathatók, 6 hónapos ciklusban ismétlődnek. A tanfolyamon mindkét szülő részére ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk.Bővebb információ Cser Katalin szülésznőnél (06-20-981-3969) szerezhető be. Minden előadás után lehetőség van a szülőszoba és a gyermekágyas részleg megtekintésére.

Az előadások minden hónap első keddjén 17.30-kor kezdődnek. 

Bővebben...

 

UH rendelés

Térítésmentes, hozzátartozók jelenléte mellett történő UH vizsgálatokra lehetőség van a szülészeti osztály ultrahang rendelőjében, minden nap 9 és 13 között.

Bővebben...

 

Szelid Fogantatás

A meddőség oka nem csak a testben keresendő, nem elhanyagolható, kb. 20-25%-a ismeretlen eredetű (unexplained infertility), melynek hátterében, más egyéb okok mellett gyakran lelki tényezők is szerepet játszanak.
Ezen lelki tényezők felderítésével és kezelésével foglalkozik a " Szelid Fogantatás " mentalhigiénés központ.
Részletekért kattintson a bővebben jelre.

 

Tájékoztató

Kérjük az alábbi tájékoztatókat figyelmesen olvassa el.

1. Betegtájékoztató és beleegyező nyilatkozat a terhességmegszakításról.
   Tájékoztató letöltése

2. Amennyiben az Ön kórelőzményében császármetszés szerepel, kérjük a következő beleegyező nyilatkozatot figyelmesen olvassa át, mert az osztályon a megfelelő helyen alá kell írnia.

Bővebben...

 

Anyakönyvi kivonatot érintő fontos tájékoztatás

Tájékoztatom Önöket, hogy 2013. március 01. napjától az újszülöttek születési anyakönyvi kivonatát és lakcímet igazoló hatósági igazolványát anyakönyvi hivatalunk Ügyfélszolgálati Irodáján veheti át a gyermek szülője (minden más személy csak meghatalmazással).
Az átvételre a gyermek születését követő egy hét múlva van lehetőség, amennyiben a szülők csatolták az újonnan kiállított (300 napnál nem régebbi) házassági anyakönyvi kivonatot vagy a teljes hatályú apasági nyilatkozatot, vagy ha az édesanya a gyermek apját nem nevezte meg a születéskor.

Bővebben...

 

Előjegyzés

Értesítjük kedves betegeinket, hogy a nőgyógyászati szakrendelőben a betegek vizsgálata előjegyzés alapján történik.
Kérjük, hogy az alábbi telefonszámon kérjen időpontot:

Tel: 461-4700/1129
Rendelési idő: Hétfő – Péntek: 8-18-ig

Megértésüket köszönjük.

 

Alapítvány-változás

A Péterfy Sándor Kórház Szülészeti Osztálya a Euroliesing alapítvánnyal kötött szerződését 2011 márc.1-vel megszüntette. A szülészeti osztály alapítványi támogatása mostantól a " Péterfy Sándor utcai kórház a jobb betegellátásért" alapítványon keresztül történhet. 

Bővebben...